Toebehorende producten

Bevestigingsmiddelen
In veel gevallen levert LBG de bevestigingsmiddelen mee. Dat is gunstig voor u want u beperkt het aantal leveranciers en de bouten en moeren liggen dan al bij de bijbehorende produkten. Dat scheelt u zoeken. Bovendien betaalt u bij ons meestal minder omdat wij u mee laten profiteren van ons inkoopvoordeel.

Het spreekt misschien voor zich maar voor de volledigheid onderstaand een belangrijk deel van de door ons leverbare bevestigingsmiddelen:

  • draadeinden
  • bouten (zeskant, inbus, slotbouten, verzonken kop, etc.)
  • moeren (ook 3D-moeren, half hoge moeren, borgmoeren, etc.)
  • sluitringen, carrosserieringen, volgplaten, etc.

En daarnaast de hieronder vermelde bevestigingsmiddelen en toebehoor

Spreidankers
Uitvoerig getest kwaliteitsprodukt van Tiggeloven leveren wij desgewenst mee met bijvoorbeeld de muurplaatankers. Voor advies over types en sterkte kunt u ons of Tiggeloven raadplegen.
Chemische ankers
Desgewenst leveren wij u deze chemische ankers met ankerstangen mee. Wij adviseren u graag over de keuze van deze uitstekende kwaliteitsprodukten.
Steunrubbers
Deze hebben wij in grote aantallen op voorraad liggen in een breedte van 70mm en voor materiaaldikte van 8mm.
Belangrijk te weten…
LBG levert alleen bevestigingsmiddelen mee als u hierom vraagt en als dit op de opdrachtbevestiging staat. Wat niet expliciet vermeld staat op offerte cq. opdrachtbevestiging, is niet aangeboden cq. wordt niet geleverd. Met uitzondering van een constructie in delen, bijvoorbeeld een portaal in delen. In zo’n geval levert LBG de bevestigingsmiddelen om de door ons geleverde delen aan elkaar te verbinden wel mee.
De standaardkwaliteit van onze bevestigingsmiddelen is elektrolytisch verzinkt in klasse 4.8. Wilt u thermisch verzinkt en/of klasse 8.8 dan dient u dit vooraf aan te geven. RVS bevestigingsmiddelen zijn uiteraard ook leverbaar, zowel in A2 als A4.