THQ-ligger, Raveelijzer, Transportbok

Doorvalbeveiligingen
Ieder raam op een verdieping dat open kan is levensgevaarlijk zonder doorvalbeveiliging. Controleer uw project of zo’n situatie er in voor komt (en ook bij u thuis).
Transportbokken
Wij maken transportbokken voor spouwbladen, wandelementen, emballages voor schuttingen en tuinhekken e.d.
THQ-liggers
THQ-Liggers, de zogenaamde ‘Top Head Q beams’, maken wij regelmatig en dan vooral de speciale uitvoeringen, bijvoorbeeld met inwendige schotten, van bepaald gewicht of met bepaalde afmeting of verbinding. We maken dus standaard THQ-Liggers, maar ook THQ-Liggers op maat. Benieuwd naar de prijs van een THQ-Ligger? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Voor maatvoering of berekening helpen wij u graag.
Raveelijzers
Al heel lang maakt LBG raveelijzers in allerlei maten en uitvoeringen. Stuk voor stuk staan de raveelijzers garant voor een mooi afgewerkt trapgat. Doordat de stalen rand van het raveelijzer niet zichtbaar is (dankzij het beton), kan het plafrond rond het trapgat perfect worden afgewerkt, zodat naden niet zichtbaar zijn. Hierdoor zorgt het raveelijzer dus voor een esthetisch geheel.
Plaatprodukten
Behalve de elders op deze site nader uiteengezette plaatschoenenplaatstalen lateien en geveldragers, maken we nog veel meer plaatprodukten. Het gaat hierbij om produkten met een dikte van 0,75 tot 8 mm die geknipt, geponst, gekant, gelast, lasergesneden of plasmagesneden worden.
Om een greep te doen: hijsogen, z-strippen, stripankers, bevestigingsankers, volgplaatjes, ankermallen, beschermingskappen, maar eigenlijk is de lijst eindeloos.
Dorpelhoeklijnen
Dorpelhoeklijnen produceert LBG in diverse afmetingen, vanaf hoeklijn 20×20 tot 80×80. Lengtes zijn variabel en ankers van meestal rond 6 maar kan ook in bijvoorbeel 100x20x3.
Wat we standaard kant en klaar hebben liggen is de maat 30x30x3 L-3000 met ankertjes ø6-300 thermisch verzinkt.
Matomrandingen en roosters
Matomrandingen, of kort gezegd matranden, zijn er in het verleden zeer veel gemaakt. Het is nu geen hoofdprodukt meer, maar we maken ze natuurlijk nog steeds. Ook de eventueel bijbehorende roosters zitten nog steeds in het programma.
Instortmallen en wapening
Instortvoorzieningen voor het plaatsen van kolommen bestaan zitten ook in ons programma. bestaande uit een dunne plaat plus ankerstangen. Deze worden vaak vooruit geleverd.
Centreerplaten en hamerstukken
RVS produkten
In principe kunnen we alle produkten die we in constructiestaal maken ook maken in RVS. Al zijn er natuurlijk wel enige beperkingen. Hieronder enkele door ons vervaardigde roestvaststalen produkten. (Meestal worden RVS-produkten gebeitst, deze zijn geglaspareld.)