Onze diensten

Standaard dienstverlening
Onze standaard dienstverlening bestaat uit het op tijd en netjes afleveren van de bestelde goederen op de afgesproken datum en op de afgesproken locatie. Onder netjs afleveren wordt verstaan: degelijk verpakt en gestickerd. Standaard leveren conform de geldende CE norm EN 1090 met uitvoeringsklasse 2 en verklaren volgens methode 3A (hier kan van af geweken worden omdat CE niet altijd van toepassing is).
Voor de verantwoording van het toepassen van materiaal dat aan de normen voldoet verwijzen wij naar onze prestatieverklaring (D.O.P.) en ontvangt u van ons niet standaard een attest, ook geen 2.2 attest.
Attesten
Indien materiaalcertificaten zijn vereist, oftewel attesten (rapport met chemische samenstelling), dan dient u dit vooraf op te geven. Achteraf is vaak niet meer mogelijk of alleen tegen meerprijs. U geeft dan aan of u een 2.2 of een 3.1 attest wenst.
Extra dienstverlening
Dit is bijvoorbeeld het merken per soort, of het verpakken met uw tape en uw eigen labels. Dit doen we zonder extra kosten (maar moet dan wel vooraf afgesproken zijn).
Tekenen
Indien gewenst laten wij produktietekeningen verzorgen. De tekenkosten worden altijd vooraf aan u opgegeven. De tekeningen worden altijd ter goedkeuring aan u aangeboden voordat de produktie start. Sinds 2015 maken wij de productietekeningen standaard in 3D en kunt u deze wanneer u daarover beschikt in uw Building Information Model (BIM) controleren.
Berekenen (lateien en geveldragers)
Indien gewenst leveren wij de constructieve berekening bij de offerte voor de plaatstalen lateien en geveldragers, en wel volgens de NEN 6770/6771 norm. De berekeningskosten zitten bij de prijzen inbegrepen. De aangeboden prijzen gelden uitsluitend voor de aangeboden uitvoering. De berekeningen worden altijd ter goedkeuring aan u aangeboden voordat de produktie start. Zie verder de montagevoorschriften.
Snijwerk derden
Sinds 2013 beschikken bij over een plasmasnijmachine. Daarmee doen wij ook snijwerk voor derden. U kunt bij ons terecht voor de materialen S235JR en S355 met diktes van 3 tot 30mm en lengtes tot 3 meter.
Montage
Indien gewenst hebben wij VCA-gecertificeerde vakmensen beschikbaar voor montage- en laswerkzaamheden op de bouwlocatie. Echter wel uitsluitend voor de werken waar LBG Ulft ook materialen levert.
Voorraadbeheer standaardprodukten
Heeft u steeds terugkerende standaardankers? Dan biedt het Doorlopend Voorraadbeheer u veel voordelen. Geen 2 of 3 weken wachten, maar morgen in huis. U hoeft niet te bestellen, alleen maar af te roepen. U hoeft zelf geen kostbare voorraad aan te leggen en in de gaten te houden. Wij houden de ankers voor u op voorraad en vullen deze op tijd weer aan.
U kunt ook kiezen voor een tussenvorm, waarbij u een afgesproken hoeveelheid bestelt en dat in gedeeltes afroept.