Muurplaatankers

Muurplaatankers zijn essentiële onderdelen


Het vastzetten van dakkappen op de bovenste verdiepingsvloer gebeurt bijna altijd middels muurplaatankers. Muurplaatankers zijn een essentiëel onderdeel van het produkt dat u als prefab-timmerfabriek levert. Zo blijven uw daken goed op hun plaats zitten, en wel voor altijd. De zogenaamde F-ankers zijn derhalve niet weg te denken bij de bevestiging van de geprefabriseerde klapdaken.

Belangrijke kwaliteitseisen om het dak op zijn plaats te houden, zijn goede lasverbindingen en maatnauwkeurigheid. Dit laatste om er voor te zorgen dat de muurplaat goed in de F-beugel past en de boutgaten zuiver recht tegenover elkaar komen.

Naast de kwaliteitseisen is het ook van belang dat u de bestelling muurplaatankers op het juiste moment ontvangt. Uw opdrachtgever heeft immers niets aan uw dakelementen op het moment dat de F-ankers er nog niet zijn. Vandaar dat LBG er op is gericht om snel te kunnen leveren. Dat geldt voor kleine maar ook voor grotere series. Helemaal ideaal voor u is ons beproefde Voorraadbeheersysteem. U hoeft dan alleen maar af te roepen en u heeft ze binnen 1 à 2 dagen in huis, of op het werk.

Ieder bouwproject is weer anders…
Hoewel u zo veel mogelijk probeert te standaardiseren, constateert u in de praktijk dat standaardoplossingen niet altijd mogelijk zijn. Onze insteek is dat er voor iedere situatie een oplossing moet zijn.