Lateien en Geveldragers

De producent van plaatstalen lateien
LBG Ulft is een betrouwbare leverancier van plaatstalen lateien, al dan niet in samenwerking met één van onze partners.
LBG heeft al een lange tijd ervaring met de produktie van plaatstalen lateien. En sinds 2010 doen wij ook zelf de constructieve berekeningen daarvoor. Dit geschiedt volgens NEN 6770/6771.
De prijzen van de plaatstalen lateien op onze offertes zijn incl. constructieve berekening, tenzij anders aangegeven. De aangeboden prijzen gelden uitsluitend voor de aangeboden uitvoering. De berekeningen worden altijd vóór produktie eerst ter goedkeuring aan u aangeboden. Bij de montage dient u rekening te houden met de montagevoorschriften.

De producent van geveldragers
LBG Ulft is een betrouwbare leverancier van geveldragers, al dan niet in samenwerking met één van onze partners.

LBG heeft al een lange tijd ervaring met de produktie van plaatstalen geveldragers, ook wel metselwerkondersteuning genoemd. En sinds 2011 doen wij ook zelf de constructieve berekeningen daarvoor. Dit geschiedt volgens NEN 6770/6771.
De prijzen van de plaatstalen geveldragers op onze offertes zijn incl. constructieve berekening, tenzij anders aangegeven. De aangeboden prijzen gelden uitsluitend voor de aangeboden uitvoering. De berekeningen worden altijd vóór produktie eerst ter goedkeuring aan u aangeboden. Bij de montage dient u rekening te houden met de montagevoorschriften.