Nieuwe zaagmachine LBG op Jaarbeurs

Geplaats op: 16 maart 2024

De nieuwe volautomatische BOMAR zaagmachine voor LBG Ulft stond afgelopen week op de Jaarbeurs in Utrecht. De machine stond meteen vooraan op de enorme stand van Klaassen, je kon hem niet missen. Met enige trots zagen we ook een fraaie display banner met daarop de felicitaties van Klaassen aan LBG met de aanschaf van de robuuste BOMAR machine.

De 2 eerder bij Klaassen aangeschafte volautomatische zaagmachine begonnen al een beetje op leeftijd te raken. Het zijn geweldige machines, ook volautomaten, van het merk Bauer. Maar we moeten ons machinepark up-to-date en bedrijfszeker houden. Daarom werd het tijd om er 1 te vervangen. We zijn uitgekomen bij een 2-koloms horizontale zaagmachine. We kunnen daarmee profielen zagen tot 520×360, ook in verstek. Er zit een rollenbaan bij van ruim 12 meter en deze voert het materiaal automatisch aan.

We verwachten de machine begin april in Ulft.