GEEN LOCKDOWN!

Geplaats op: 19 maart 2020

GEEN LOCKDOWN!

KOM MASSAAL IN VERZET TEGEN EEN VOLLEDIGE LOCKDOWN

Dit moeten we niet willen. Waar is de overheid als je die nodig hebt?

Het corona virus moeten we heel serieus nemen en vraagt om een gepast antwoord. Maar een volledige lockdown gaat veel te ver. Realiseer je wat dat betekent. Hier geven we onze burgerrechten op! Dat is absurd! Dit doet meer kwaad dan goed!

We zitten als bevolking nu in een shockdoctrine. Omdat we als bevolking in verwarring en angst verkeren, is de overheid in staat om maatregelen te treffen die we normaal nooit zouden willen. Maar moeten we ze nu wel willen ?????

Houd het hoofd koel. Blijf zelf nadenken. Vertrouw vooral op het gezonde verstand want niemand weet tegenwoordig nog wat waar of niet waar is. Maar hopelijk zijn we nog wel in staat om te beoordelen wat we willen, wat goed is of wat niet goed is. Maar dan moeten we wel even verder kijken dan de waan van de dag, ook alles even goed in de juiste verhouding bekijken.

Een volledige lockdown helpt niet en doet meer kwaad dan goed. Dit moeten we echt niet willen!

Als men een volledige lockdown wil, dan is het corona virus niet onze grootste vijand!