Introductie nieuw spouwbladanker LBG model

Geplaats op: 18 mei 2019

LBG introduceert 2 types eigen model spouwbladankers. LBG maakt al decennia lang spouwbladankers maar dat waren altijd ankers volgens de specificaties van de klant. Deze 2 types zijn door LBG zelf ontworpen. De aanleiding hiervoor is dat er vanuit de markt vragen komen over onze ankers. Onze reactie dat we zelf geen ankers hebben en dat men als klant zelf de specificaties moet opgeven, is niet altijd het antwoord waar de klant op had gehoopt.

Eigenlijk hetzelfde verhaal als we een aantal jaren geleden gedaan hebben met de muurplaatankers. Om diezelfde reden hebben we toen de muurplaatankers type LF100 en type LF100/8 geïntroduceerd. Het is in feite een universeel type anker die heel goed voor de standaardsituatie toegepast kan worden. Daarom is het ook een succes geworden, steeds meer klanten ontdekken dit en we verkopen deze ankers ook steeds meer.

Dat is ook de bedoeling met de nieuwe spouwbladankers type L1 en L2. We houden het heel basic: we hebben gekozen voor ankers van plat 60×8 en dan alleen de standaard vloerankers (L1) en de wandankers (L2).

De specificaties zijn als volgt:

L1 – anker 60×8 170×21 1x gat ø14×60

L2 – anker 60×8 170×50 1x gat ø14×60 + 2x gat ø8

Uiteraard leveren we bij de vloerankers ook het bijbehorende steunrubber.

Het voordeel bij dit anker is dat de stuksprijs laag blijft ongeacht het aantal omdat de ankers altijd in een optimale hoeveelheid geproduceerd worden. Alleen bij echt kleine aantallen zullen er handlingskosten gerekend worden. Wilt u er meer van weten, neem gerust contact op of vraag een offerte.