M.A.N. Truck

Geplaats op: 5 mei 2019

LBG Ulft neemt nieuwe M.A.N. truck in gebruik. Helemaal nieuw is die niet maar voor LBG wel, en in vergelijking met zijn voorganger zeker. Hij komt in de plaats van de DAF 45, die we in 1998 nieuw kochten en nu na 21 jaar trouwe dienst met pensioen sturen.

De M.A.N. heeft ook een kraan en is onlangs helemaal aangepast aan onze eisen. Gespoten in de LBG stijl en voorzien van LBG logo. De M.A.N. is geleverd door SLV in combinatie met TTU uit Ulft. Het is niet de enige vrachtwagen die we hebben. We hebben daarnaast ook een grote Volvo Truck die de dagelijkse afleveringen doet in het hele land. Deze M.A.N. wordt net als de DAF ingezet als 2e auto voor naar de verzinkerij in de buurt en ook voor afleveringen in de buurt. We hebben hiermee een mooie betrouwbare 2e truck ter beschikking waarmee we weer jaren vooruit kunnen.