Kantoor LBG gereed

Geplaats op: 21 juni 2018

De kantooruitbreiding bij LBG is nagenoeg gereed en het is heel mooi geworden vinden we zelf. Ons geduld is behoorlijk op de proef gesteld maar het eindresultaat mag er zijn. We hebben nu bijna 2 keer zoveel kantoorruimte als voorheen. Het nieuwe gedeelte was in mei klaar, en daar hebben we nu tijdelijk met zijn allen gezeten. Het oude gedeelte is totaal verbouwd en voorzien van een spreekkamer.

De verbouwing is gerealiseerd door onze buurman en klant aannemersbedrijf Gert Jansen, waarbij speciale dank uitgaat naar Mark, die soms heel inventief te werk moest gaan en uitstekend vakwerk heeft geleverd. Daarnaast hebben installateur Helec, installateur Robben, schilder Rosendaal en Peters Interieurbouw ook prima vakwerk geleverd wat uiteindelijk een heel mooi resultaat heeft opgeleverd.

De verbouwing is nog niet klaar. Behalve dat er bij het kantoor nog de puntjes op de i gezet moeten worden, komt er voor de bouwvak ook nog nieuwe gevelbekleding rondom het hele pand. En dan het buitenschilderwerk nog zodat straks het pand met een nieuwe kleurstelling een geheel nieuwe, moderne uitstraling krijgt. We hebben nog even geduld.