LBG met artikel over Pontsteiger in Beton & Staal

Geplaats op: 29 november 2017

In de 3e editie van 2017 van het vakblad Beton & Staal is een artikel gewijd over de bijdrage van LBG Ulft aan het prestigieuze project Pontsteiger in Amsterdam:

Ankers uit Ulft houden Pontsteiger overeind
De bijdrage van LBG Ulft binnen het prestigieuze project Pontsteiger past qua product en orderomvang perfect in het straatje van het bedrijf. “De door Pontsteiger v.o.f. verstrekte opdracht tot fabricage en levering van inmiddels ruim 12.000 zware, gelaste ankers betreft weliswaar een klein onderdeel van het totale project, de producten zijn essentieel voor de stabiliteit van het imposante bouwwerk”, meent Kees Faasse, directeur van de Achterhoekse staalproducent

Lees hier het hele artikel

Ook is er een fraaie advertentie in het blad verschenen:

Lees hier de advertentie