Een hal in 1 dag

Geplaats op: 29 oktober 2016

Op 19 oktober heeft een montageploeg de complete door LBG geleverde staalconstructie van een hal geplaatst in Heerhugowaard.

In opdracht van Tijdeman Demontage heeft LBG de staalconstructie geleverd voor hun nieuwe hal in Heerhugowaard. Het mooie van dit project is dat we hier onze gehele dienstverlening hebben kunnen tonen. Want behalve de productie heeft LBG ook het tekenwerk, de constructieve berekening en de montage voor zijn rekening genomen. Het tekenwerk ging uiteraard in 3D met Tekla. Alle verbindingsplaten werden uiteraard plasma gesneden op onze eigen machine. En montage van de thermisch verzinkte constructie namen we ook voor onze rekening. En dan is het altijd weer mooi om te zien dat alles in 1 keer past. Binnen 1 dag was de montage klaar!