Vliegende start 2015

Geplaats op: 1 april 2015

Het eerste kwartaal van 2015 zit er weer op en LBG is het jaar uitstekend begonnen. Van een rustige winter is in het geheel geen sprake geweest. De bouw trekt merkbaar aan. Ook zijn we bezig met een interessant project in Duiven.

Na maanden van intensieve voorbereiding met onze opdrachtgever is onlangs een project van start gegaan voor een parkeerplaatsoverkapping voor zonnepanelen in Duiven. Daarmee is zo’n 150 ton staal gemoeid en we doen dit in opdracht van De Lepper BV uit Doetinchem, die zelf de montage van de constructies voor zijn rekening neemt.

Zelfs afgezien van dit project maken we momenteel weer eens een groei door en we verwachten een groei door te kunnen zetten. We zien dit in alle onze productgroepen en daar zijn we blij mee. Het komt ten eerste doordat onze bestaande klanten ook meer werk hebben momenteel en ten tweede, gezien de aanwas van ons klantenbestand, dat eveneens steeds meer bedrijven ons ontdekken. We zijn uiteraard content met zoveel vertrouwen dat al deze bedrijven in LBG hebben. Het is voor ons een stimulans om er volledig voor te gaan om de verwachtingen waar te maken.