EN 1090

Geplaats op: 12 maart 2015

Toen 1 juli 2014 de EN 1090 verplicht werd voor constructieve delen voor de bouw, had LBG Ulft BV de EN 1090 audit succesvol volbracht. Het daadwerkelijke certificaat werd ook in 2014 verkregen en daarmee is LBG Ulft één van de voorlopers wat betreft deze certificering. Wat betekent dit voor u?  Op de eerste plaats betekent dit  dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het klein ijzerwerk voor de bouw tot en met uitvoeringsklasse 2. Voor de meeste gebouwen is dit toereikend.

Verder betekent dit dat wij van u graag informatie ontvangen over het project zodat wij een juiste CE-verklaring te kunnen afgeven. Het enige wat wij van u vragen is de uitvoeringsklasse (vraag hiernaar bij uw constructeur). Verder is het wenselijk om, in voorkomende gevallen, lasaanduidingen op uw tekeningen te vermelden (ook hier heeft uw constructeur een rol).

Verder ligt de gehele zorg voor het voldoen aan de CE-normen geheel bij ons u kunt er van op aan dat ons dat zeker is toevertrouwd!