Kwaliteit produktietekeningen

Geplaats op: 25 september 2012

Om onze kwaliteit nog verder te verbeteren hebben wij kwalificaties van produktietekeningen in het leven geroepen.

De reden daarvoor is simpel. Om goede kwaliteit te kunnen leveren moet er om te beginnen een goede werktekening zijn. Die wordt in de meeste gevallen door u zelf als klant aangeleverd. De kwaliteit van die tekeningen varieert enorm. Om er voor te zorgen dat u krijgt wat u bedoelt, stellen wij hoge eisen aan de tekeningen die u aanlevert.

Concreet betekent dit dat wij al bij de offerte aangeven of uw tekeningen wel of niet geschikt zijn voor produktie. Het kan misschien vervelend zijn om te vernemen dat uw tekeningen niet voldoen. Maar nog vervelender is wanneer de produkten niet helemaal gemaakt zijn zoals door u bedoeld. Goed communiceren, ook op de tekening, kan dat voorkomen.

Wellicht ten overvloede melden we u dat wij ook graag het tekenwerk voor u kunnen verzorgen.

Wilt u weten aan welke eisen uw produktietekening moet voldoen klik dan hier.